rent-a-car
Най-доброто място за Вашите публикации!

Какво представлява хранителната добавка НатАспин?

Какво представлява хранителната добавка НатАспин

Какво представлява хранителната добавка НатАспин? НатАспинът е хранителна добавка за здравословно кръвообращение. Комбинацията от ензим натокиназа и хидрокситирозол, получен от маслини, се препоръчва за употреба при пациенти с риск от проблеми с кръвообращението и кръвни съсиреци. Капсулите НатАспин са предназначени за случаи на нарушено кръвообращение или повишен риск от тромбоза.

Какво представлява хранителната добавка НатАспин?

Продуктът съдържа ензима натокиназа, който има положителен ефект върху кръвообращението и коагулацията на кръвта и спомага за намаляване на вероятността от образуване на тромби. НатАспин капсули са предназначени също за риск от атеросклероза, нарушения на кръвообращението и високо кръвно налягане.

Допълнение към антиагрегантната монотерапия при вторична профилактика на ССЗ.

Допълнение към антиагрегантната монотерапия при вторична профилактика на сърдечно-съдови заболявания, с риск от вторичен инфаркт, мозъчен инсулт и др..

Ефективно подпомагане на терапията на заболявания на венозното кръвообращение (недостатъчност, тромбоза) и нарушения на периферното кръвообращение при диабетици. Натокиназата, (3000 FU), е протеолитичен ензим, изолиран от традиционната японска храна „Natto“, направена от соеви зърна, ферментирали с Bacillus subtilis. В Япония японците използват Natto в диетата си повече от 1000 години и се смята, че е причината за най-ниската заболеваемост и смъртност от CVD .

Натокиназата поддържа нормалната циркулация, предотвратява образуването на кръвни съсиреци, разтваря съществуващите кръвни съсиреци, поддържа нормалното кръвно налягане. Хидрокситирозолът (6 mg) е един от най-мощните естествени антиоксиданти. Изолиран от плодове, листа и костилки на маслини.

За безопастността

EFSA или Европейска агенция за безопасност на храните заключава, че 5 mg хидрокситирозол и неговите производни трябва да се консумират дневно, за да се постигне ефектът на защита на частиците LDL холестерол от оксидативно увреждане /предотвратяване на атеросклероза/.

Какво представляват кръвните съсиреци и как се образуват? Какво е НатАспин? Когато настъпи нараняване или травма, кръвта се съсирва и спира да тече на мястото на нараняването. Съсирването на кръвта е много важно, когато един кръвоносен съд е наранен, но образуването на кръвни съсиреци в здравите кръвоносни съдове може да бъде фатално.

Какво представлява хранителната добавка НатАспин?
Scroll to top