Как да изберете картина за хола?

Как да изберете картина за хола?

Как да изберете картина за хола? Така че най-накрая декорирате хола си! За повечето от нас това е една от най-използваните стаи в домовете ни и място за почивка след дълъг ден. Често това е първото място, което гостите ще видят, когато влязат в къщата ви, така че искаме това пространство да е топло, удобно и приветливо.

Как да изберете картина за хола?

Добавянето на стенни картини е един от най-лесните начини за трансформиране на пространството и също така е един от най-достъпните начини за внасяне на индивидуалност, цвят и стил. И така, откъде да започнем, когато става дума за избор на идеалното парче изкуство за хола?

Намерете фокусната точка на хола си

Фокусната точка във вашата всекидневна е първото нещо, което хваща окото ви, когато влезете. Ако това е диванът, където всички седят, тогава голямо произведение на абстрактно изкуство на стената отгоре винаги е чудесно начало за разговор. Ако това е камината, може да искате да окачите нещо просто и минимално, за да избегнете отвличане на вниманието. Може да е вашият супер уютен килим; ако е така, уверете се, че сте избрали стенна картина в хола, която допълва стила и цветовете.

Не забравяйте да оставите достатъчно място за дишане около произведението, така че вие ​​и вашите гости да можете да оцените напълно произведението.

Помислете как искате да се чувства стаята.

Уютно и успокояващо. Някои от нас искат холът ни да бъде най-релаксиращото пространство в къщата; за онези ценни уикенди и вечерни часове, за които всички жадуваме след напрегнатия работен ден! Внесете цветовата палитра на природата в пространството с картини със затоплящи неутрални стени и земни нюанси. Добавете меки текстури и свещи и изберете модерно абстрактно изкуство за стена, което успокоява тона на стаята.

Пълен с енергия. Може би имате голямо жилищно пространство с отворен план, пълно с живот и чудесно за забавление.

изберете произведение на изкуството- картина за хол, която Ви кара да се усмихвате и внася енергия в стаята. Помислете за картини в смели абстрактни форми, райета, шахматни дъски и ботанически щампи.

Елегантен и официален. За официалните всекидневни, за тези спокойни и елегантни пространства подхождат на открояващо се парче изкуство, което заема достойно място, нещо уникално и лично за вас. Разширете това пространство с картина в хола с абстрактен пейзаж.

Място, където да забравите хаоса. За тези със забързани графици, които се нуждаят от място, където да забравят хаоса без абсолютно никаква бъркотия. Изберете картина с минимални абстракции в свежа, светла цветова палитра с чисти линии и неутрални тонове.

Как да изберете картина за хола?
Scroll to top