rent-a-car
Най-доброто място за Вашите публикации!

Как да изберете пътека за бягане за в къщи?

Как да изберете пътека за бягане за в къщи?

Как да изберете пътека за бягане за в къщи? Казват, че болестта на поколението е липсата на движение. Ние седим на работа, седим в колата или в автобус или метрото на път за вкъщи от работа и когато се приберем, общо взето отново сядаме, на дивана например. Средно статистически един служител в офиса на ден не се случва да минава дори две хиляди стъпки, а Световната здравна организация препоръчва на ден да минаваме поне десет хиляди стъпки.

Как да изберете пътека за бягане за в къщи?

Този обездвижен, заседнал начин на живот на много хора довежда до заболявания на мускулно -скелетната система, сърдечно-съдовата система, до затлъстяване. И спасението от болестите, свързани с липсата на достатъчно движение, е в ходенето и джогинга. И ако нямате време, възможност или желание да ходите – ето Ви алтернативно решение – тренировки на бягаща пътека.

В момента, когато решите да се включите в бягащата пътека на къщата, вече правите първата голяма стъпка към мечтата си. Правите втората стъпка, когато се опитвате да разберете как да изберете правилната бягаща пътека за дома.

Какво да знаем за бягащата пътека?

Сега на пазара можете да намерите огромно разнообразие от цени и модели на бягащи пътеки.

Бягащите пътеки могат да имат различни допълнителни функции, които могат да бъдат търсени или не в търсене в зависимост от Вашето ниво на тренировка. Производителите произвеждат модели бягащи пътеки, както за огромни фитнес клубове, така и за малки фитнес зали и домашни тренировки. И цената на бягащата пътека не винаги е определящ индикатор.

Необходимо е да решите коя бягаща пътека да изберете за дома, в зависимост от наличното свободно пространство в помещението, в което планирате да тренирате. Също така е необходимо да се вземат предвид размерите на потребителя:

  • Тегло;
  • Височина;
  • Дължина на стъпката.

Важно е да помислите също така за интензивността на използването и простотата на поддръжката на бягащата пътека – едва ли можете постоянно да се обаждате на специалисти за обслужване или ремонт на техническите елементи на бягащата пътека.

Как да изберете пътека за бягане за в къщи?
Scroll to top