rent-a-car
Най-доброто място за Вашите публикации!

Различните видове батути

видове батути

Избор на правилния тип батут

С толкова много опции на пазара, вероятно ще се чудите кой е най-добрите видове батути за закупуване.

Батутите са голяма инвестиция и е важно внимателно да изберете нов. Ще искате да вземете под внимание какво ще бъде предназначението му, кой ще го използва и къде ще бъде поставен, преди да купите.

За щастие има много различни видове батути, които да отговарят на различни обстоятелства и със сигурност има един, който да отговаря на вашите нужди.

Различни видове батути

Батути за отскок и видове мини батут – Това са малките батути, които често виждате използвани във видеоклипове за упражнения. Те са предназначени за използване само от един човек наведнъж и са предназначени да Ви помогнат да ускорите сърдечната си честота, докато правите аеробни дейности.

Подскачането с ниско въздействие ги прави популярен избор, тъй като можете да избегнете стреса на ставите, който идва с бягането, като същевременно получавате страхотна тренировка. Освен това обикновено са достатъчно малки, за да се съхраняват под леглото или в килера, така че са идеални за хора в малки апартаменти и домове.

Батути за отдих

Батутите за отдих са типът батути, които можете да намерите в задните дворове. Има много различни налични батути, които се вписват в тази категория и варират по размер, форма и цена.

Кръглите батути са най-разпространеният тип батути в задния двор и обикновено се считат за най-безопасните. Предлагат се много аксесоари за безопасност, за да се сведе до минимум рискът от нараняване.

Равномерното действие на отскок има тенденция да задържа потребителите и към центъра на постелката, намалявайки шанса от инциденти. Рамките също са сравнително леки, което ги прави лесни за транспортиране и настройка.

Правоъгълните батути осигуряват по-голяма сила на скачане поради пружинното оформление, но обикновено са значително по-скъпи от кръглата опция. Рамките обикновено са изработени от тежка стомана, която е чудесна за издръжливост, но може да затрудни движението.

Правоъгълните батути правят скачачите по-податливи на нараняване, отколкото кръглата опция – ако скачач отскочи твърде близо до ръба или ъгъла, той може да получи неочакван и силен отскок, който може да причини нараняване.

Олимпийски батути

Това са най-големите и най-скъпите батути на пазара – и има защо. Тези батути са специално проектирани да осигурят огромно количество сила на подскачане на потребителя. Така че често се намират в гимнастически съоръжения и на професионални състезания.

Те използват различен материал за постелката за скачане от този на батутите в задния двор. Това е много по-пореста повърхност, което я прави по-отзивчива към движенията на скачащия. Те също така са оборудвани с по-дебела предпазна подплата около краищата.

Различните видове батути
Scroll to top