rent-a-car
Най-доброто място за Вашите публикации!

5 причини за кръгли килими в къщи

5 причини за кръгли килими в къщи

Кръглите килими омекотяват ръбовете на домовете ни

5 причини за кръгли килими в къщи. Повечето от нашите предмети за домашен декор са или правоъгълни, или ръбати. Независимо дали става дума за нашите мебели, тапети, картини, столове, пуфове и други части – всички те имат предимство. Получаването на кръгли килими може умело да омекоти пространството и да смекчи острото усещане около пространствата.

5 причини за кръгли килими в къщи

Кръгъл килим в хола може да направи пространството да изглежда интимно, функционално и дълбоко естетично. И така, независимо дали става въпрос за кръгъл тъкан килим или кръгъл ръчно вързан килим, защо да мислите два пъти, преди изобщо да вземете кръгъл килим?

Кръглите килими са добри за привличане на положителна енергия

Много хора следват правилата на Васту и Фън Шуй, преди да започнат проектите си за дома. Ако Фън Шуй е нещо, което следвате, ще се радвате да научите, че кръглите килими са изключително добри за привличане на благоприятни вибрации или поне се смята, че го правят. Чи, което е енергиен поток, очевидно се движи в кръгово движение. Следователно кръглите килими са чудесни за осигуряване на добър енергиен поток във вашите стаи и домове. Така че, вземете кръгъл килим или кръгъл килим този сезон и оставете мощната енергия да се върти около вас. Кръглите килими също са известни със своите wabi-sabi полезности. Wabi-sabi е популярна тема, която излъчва скромна, селска и необичайна красота.

Кръглите килими покриват добре пода Ви и намаляват минимализма

Кръгъл килим може да направи дома ви да изглежда по-пълен и покрит. Те са чудесен начин да намалите празнотата около пода. Докато правоъгълен килим също може да направи почти същото, светло оцветен кръгъл килим, особено който е малко по-голям, може да направи вашето пространство да изглежда по-голямо. Можете да изберете кръгъл килим според избора на цвят. Ако искате да добавите нотка цвят, можете да вземете кръгли килими в цвят фуксия, лилаво, рубинено, зелено, синьо или червено. За неутрален външен вид можете да изберете бледи нюанси като бежово, светложълто, лилаво, морско зелено, за да назовем само няколко. Ако искате да добавите рустик усещане към вашето пространство, можете да закупите сив кръгъл килим за вашата всекидневна.

Кръглите килими са добра почивка от обикновените правоъгълни килими

Въпреки че е вярно, че откриването на перфектния килим за вашия дом може да бъде обезсърчаваща задача, въвеждането на чисто нова форма или размер на килим може да бъде полезно. Нашите домове са нашите специални пространства и ние предпочитаме да ги декорираме според нашите нужди и стил. Но получаването на перфектните елементи на декора не е чаша чай за всеки. По-често хората се объркват каква форма, цвят и размер на килима биха подхождали най-добре на стила им на живот. Основното правило е да вземете килим с правоъгълна форма поради тяхната популярност. Предлагаме Ви обаче да промените този модел и да вземете няколко привлекателни кръгли килима, за да подобрите усещането за стил на вашия дом. Кръглият килим може да изглежда скромен и привлекателен в същото време. Те са красиви парчета подови настилки за подобряване на стиловия елемент.

Комбинирайте кръгли килими с други множество килими

Ако имате отворен подов декор, можете да експериментирате много с кръгли килими. Наслояването е чудесен начин, по който можете да комбинирате много килими с различна форма и да придадете безупречен вид на топъл и уютен дом. Кръглите килими са проектирани по начин, по който могат да се съчетаят добре с всяка форма на килим или килим и пак да бъдат подчертани. Можете да поставите своя кръгъл килим до правоъгълен килим и да видите магията на слоевете, която прави.

5 причини за кръгли килими в къщи
Scroll to top